TR: La importancia de les vacunes

Enllaços d'interès

Fitxa

Data 1a. publicació

gener, 2023

Hèlix

Ciutadania

Tema

Salut

Tipus

Coneixements

Etiquetes

coneixement

Idioma

Català

Autor/s

Abril Albet (Estudiant 2n Batxillerat)

Organització

Institut Joan Miró

Resum

La següent investigació tracta de les vacunes i la seva rellevància dins la població. L’objectiu és conscienciar a la gent sobre la importància de vacunar-se i donar a conèixer diversos aspectes sobre els diferents tipus de vacunes existents, concretant en la Covid-19. En relació a aquest tipus de virus, també s’ha tractat d’explicar en què consisteix la prova de la PCR, així com també comparar el funcionament de les quatre vacunes contra aquest coronavirus, comercialitzades ara per ara al nostre país.

Per portar a terme aquest TR han estat molt important les fonts d’informació emprades, com per exemple l’anàlisi de diversos articles d’investigació relacionats amb aquesta temàtica, l’obtenció de gràfics i l’extracció de dades dels mateixos i l’elaboració d’entrevistes a diversos professionals de la salut per conèixer els seus punts de vista.

Finalment, s’ha pogut constatar que les vacunes s’han de seguir administrant ja que milloren l’esperança de vida i és l’únic remei per posar fi a moltes malalties com la Covid-19.