TR: Persones amb discapacitat intel·lectual al món laboral

Enllaços d'interès

Fitxa

Data 1a. publicació

gener, 2023

Hèlix

Ciutadania

Tema

, Educació, Salut

Tipus

Coneixements

Etiquetes

coneixement, Treball de Recerca

Idioma

Català

Autor/s

Clàudia Pascual Roldan (Estudiant 2n Batxillerat - Institut Esteve Terradas)

Organització

Institut Esteve Terradas i Illa

Resum

Quan va arribar el moment d’escollir el tema definitiu del Treball de Recerca encara no tenia molt clar de què volia fer-ho però, va ser quan vam anar al Citilab a fer un taller per aclarir-nos les idees que vaig adonar-me que era aquest el tema que volia treballar: les persones amb discapacitat intel·lectual al món laboral.

És un tema que havia estat sempre una de les primeres opcions, ja que el meu pare fa 5 anys que treballa a un Centre Especial de Treball i tallers ocupacionals i des de que va entrar tinc una altra manera de veure aquest sector a la que tenia. Penso que és un tema invisible per molts, com era per mi abans, i que s’hauria de tractar més, per aquest motiu, vull que el meu Treball de Recerca sigui sobre això.

M’agradaria que el meu treball ajudés a fer més visible el sector de les persones amb discapacitat intel·lectual dins del món laboral i el que els hi costa arribar a tenir un lloc de treball digne. Ho plantejo com una manera de fer veure el camí que han de fer aquestes persones per sentir-se realitzades.

Objectiu de Desenvolupament Sostenible: 10. Reducció de les desigualtats.