TR: U R Hope: the importance of raising awareness about transplants and donations among teenagers

Enllaços d'interès

Fitxa

Data 1a. publicació

gener, 2023

Hèlix

Ciutadania

Tema

, Cultura, Educació

Tipus

Coneixements

Etiquetes

coneixement, Treball de Recerca

Idioma

Català

Autor/s

Jiaying Jin (Estudiant 2n Batxillerat - Institut Joan Miró)

Organització

Institut Joan Miró

Resum

Avui dia, milers de vides són salvades per tot el món gràcies als trasplantaments, però hi ha un problema arreu del món i aquest és la gran diferència entre el nombre de donants i la seva demanda.

Molts pacients moren mentre estan en la llista d’espera i amb objectiu de trobar una possible solució per aquest problema s’ha fet aquest treball de recerca.

Per això, es va crear una campanya com a experiment per saber l’impacte de conscienciar els adolescents, en aquest cas els estudiants de batxillerat del meu institut , sobre els trasplantaments i les donacions amb presentacions i una enquesta, juntament amb un estudi sobre els mètodes que Espanya i altres països han utilitzat per a la sensibilització de la gent, per comparar-los més endavant.

Els resultats de l’experiment han mostrat un bon impacte en el subjecte de l’experiment del qual el coneixement i l’acceptació sobre el tema van incrementar en un curt període de temps. L’estudi sobre els mètodes ha mostrat dues opcions accessibles relacionades amb joguines de peluix per augmentar la sensibilització entre els nens petits i amb les sèries de televisió, una gran influència sobre la gent actual, dues opcions que Espanya no ha provat encara.

En conclusió, l’ús de campanyes de sensibilització amb presentacions i la incorporació dels mètodes mencionats anteriorment per captar l’atenció del públic i educar-lo des de petit va ser la solució proposada per solucionar l’obstacle juntament amb la proposta de crear una xarxa amb tots els països per compartir les idees i els resultats dels projectes de conscienciació amb l’objectiu comú de salvar més vides tots junts.

Objectiu de Desenvolupament Sostenible: 3. Salut i benestar