Conferència de Lluís Muns – ‘Implementació d’una moneda complementària’

Enllaços d'interès

Fitxa

Data 1a. publicació

juny, 2024

Hèlix

Ciutadania

Tema

Cultura, Educació, Salut

Tipus

Eines

Etiquetes

comunitat, col·laboració, cultura digital

Idioma

Català

Autor/s

Lluís Muns

Organització

Citilab - Cornellà

Resum

Citilab col·labora en el desenvolupament d’un projecte emprenedor innovador impulsat per alumnat de Formació Professional de Cornellà. En el marc del projecte de Recerca i Innovació Educativa (RIEC), el laboratori ciutadà acompanya l’alumnat de batxillerat durant el procés d’elaboració dels seus treballs de recerca i també contempla el recolzament a estudiants de cicles formatius a l’hora de generar nou coneixement professionalitzador.

‘Potenciem Cornellà’ és un projecte de l’Institut Esteve Terradas i Illa que vol crear una moneda local a la ciutat.

L’alumnat dels Cicles Formatius de Grau Superior d’Assistència a la Direcció i d’Administració i Finances de l’Institut Esteve Terradas i Illa de Cornellà de Llobregat impulsa ‘Potenciem Cornellà’, un projecte emprenedor que té l’objectiu de desenvolupar una moneda local complementària per a la ciutat. El projecte forma part de la seva formació lectiva i s’ha decidit de manera col·legiada entre l’alumnat de segon curs.

Citilab col·labora amb el centre educatiu i recolza el desenvolupament d’aquest projecte d’emprenedoria de Formació Professional amb la voluntat de posar en valor el coneixement nou pre-emprenedor generat per joves estudiants de Cornellà de Llobregat.