Skip to content

Aquest és el repositori de coneixements de Citilab-Cornellà. En els seus anys de trajectòria, l’organització ha produït i compartit diversos materials amb la voluntat de donar a estudis, reflexions, experiències i metodologies sobre innovació aplicada a diversos àmbits. L’objectiu d’aquesta plataforma és ordenar i oferir de manera oberta tot aquest coneixement amb la ciutadania.

D’acord amb la definició de TERMCAT, entenem per coneixement el conjunt de nocions i principis que Citilab ha adquirit en la seva trajectòria a partir de l’estudi, l’observació o l’experiència, al qual han contribuït gran quantitat de persones.

Hi trobareu aquí documents, vídeos i diferents materials relacionats amb el món de la innovació i el model de Citilab com a laboratori ciutadà, tant propis com de tercers que serveixen de font d’inspiració per a les activitats que es co-dissenyen amb altres institucions, organitzacions i amb la ciutadania. Per comprendre millor la classificació dels documents, consulteu el glossari.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Back To Top